Veilig en eenvoudig bestellen
Professionele ondersteuning
Autodesk Platinum partner

Over ons

Het ontstaan van CheapCAD

In 2003 is de CADkoop webshop gelanceerd. Ontwikkeld door een eigen developper.  ing. K.J.C. van Dam stuurde CADkoop aan. In die tijd was het een onderdeel van CCO automatisering in Oosterhout. Webshops waren spaarzaam en er waren weinig bedrijven die er hun geld mee konden verdienen. CADkoop viel altijd op door zijn marketing op diverse socials en realiseerde een mooie groei.
2007 was het jaar dat CAD & Company samenwerking zocht met CADkoop om in Brabant verder te kunnen groeien.
Die samenwerking leidde er toe dat CADkoop als onderdeel van een GOLD partner van Autodesk nog meer kon betekenen in de markt.
In 2010 werd de naam van het bedrijf aangepast naar CAD & Company Zuid West. Onder de handelsnaam CADkoop bleef het bedrijf werken aan groei.

De naam CheapCAD kwam in 2018 pas goed in beeld toen CheapCAD Belgium bvba werd opgericht. "Cheap CAD, Super Service" werd de slogan.
in het voorjaar van 2019 werd de naam doorgetrokken naar Nederland en werd de nieuwe website gelanceerd.
Met deze verandering wordt de basis gelegd naar een internationale expansie.

Wil je meer weten van de locaties en de bijbehorende gegevens, kijk dan op de locaties pagina

 

 Voor iedereen de beste CAD- en engineering werkplek beschikbaar maken voor de laagste prijzen. Dit doen we met professionele CAD software van Autodesk. CheapCAD is als onderdeel van CAD & Company  Platinum partner van Autodesk, om er voor te zorgen dat u het beste advies krijgt. Met de beste hardware creeer je een professionele Werkplek.
We zorgen voor een snelle levering en een professioneel support.

 

Onze mensen

We houden van hard werken, maar net zo belangrijk is een goede sfeer en af en toe een geintje. Een mix van jonge mensen en ervaren rotten in het vak zorgen voor een evenwichtige samenstelling met veel energie en veel ervaring. Daarnaast geven we jonge mensen de gelegenheid om hun kennis te vergroten via stageplaatsen.

Wilt u iets van de sociale zijde van CheapCAD of onze foto's zien, kijk dan op de CheapCAD facebook pagina. www.facebook.com/CheapCAD

Laatst bekeken